marți, 13 decembrie 2011

Nevoia de amenintare

Deranjam in ziua de azi aerul rarefiat din jurul creierelor stafidite ale colegilor,sefilor,subalternilor,clientilor,trecatorilor,ilustrilor,mai putin ilustrilor...
Si se ridica din ultima banca un pispiriu de 1.60 sa mi spuna ca Luna este sfarsitul lumii mele.Ca de fapt exist pentru ca el vrea,pentru ca mintea lui a zamislit prin efractia materiei sale cenusii,un bob de mazare din care a dat nastere la doi copii.Unul reusit altul defect,traitor de traume perpetue,de persecutie continua,de girofaruri ce nu se mai opresc in subconstientul lui.
Si lumea rade si aplauda ca la o piesa de prost gusta in care imitatorul a uitat sa si imite propria viata.
Citeam articolul maestrului Plesu si cred ca lumea noastra a ajuns intr un mare impas.Acela in care vrajitoarele comanda santajul iar baietii destepti se autoexecuta si inconjoara victimele propriilor temeri in lagarul fricii de oboseala si saracie.Caci pana la urma,ne sinucidem din doua motive,de neputinta si de saracie.Nimeni nu se sincuide de bine,de prea multa iubire, de prea multi prieteni.
Si odata cu el pleaca si lumea care il inconjura.
Ce ne mai ramane?
Vin Sarabatorile si aud deja pe sala blocului meu coruri de cantatori care ne incanta cu glasurile bisericesti si colindele copilariei mele.
Ma gandesc la parinti,ma gandesc la Vlad Cosmin copilul meu,ma gandesc la voi prieteni,sa fiti sanatosi,sa fiti iubiti,sa daruiti,dar mai ales sa primiti dragostea care pe deplin o meritati.
SI asta nu este tot.
Maiine jucam ultimul nosttru meci la SUN PLAZA,in Liga de Bowling.
Daca ma simt bine cu piciorul promit un show de zile mari.
Daca nu, ultima reprezentatie acolo,va fi una de eticheta.Protocolara si sobra asa cum a fost echipa noastra.
Iti multumesc Dana Nitu ca ne ai dat o lectie de civilizatie si talent marinimos in contextul in care plecam intotdeauna cu a doua sansa.
Multumesc Mitica Jeleascov ca ai reusit sa fii la inaltimea asteptarilor noastre.
Multumesc Cristiana Patroi ca ai fost statisticianul,psihologul,atentul observator,matematicianul,dar mai ales omul de echipa de care am avut intotdeauna nevoie,gata sa intre la greu.
Despre mine,mai mult decat stiti voi cititori,va spun ca m-am simtit minunat.Ca voi mereu acolo intre voi,ca bowlingul va fi mai sarac la SUN PLAZA fara aceasta frumoasa echipa.Dar o puteti intilni la Funland incepand cu 01 februarie 2012 intr un nou format al Adevaratei Ligii a Bowlingului Amator.Fara pacaleli si obscurantism organizational.
Ramas oameni buni,sa aveti si maiine o alta zi incarcata de bucurii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu